Erdoğan TALİ - Okul Müdürü

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Giresun´nda tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olup,  ilk görevine 1996 yılında Gaziantep İli  Nizip İlçesi Tatlıacak İlkokulu´nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak başladı. Aynı okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.

1999-2000  yıllarında Yedek Subay Öğretmen olarak Muş´ta askerlik görevini yerine getirdi.

2003 Yılında Kocaeli İli Gebze İlçesine atandı.  Gebze Gazi İlköğretim Okulu ve Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulunda 10 yıla yakın  Müdür Yardımcılığı görevi yaptı.  2011 yılından itibaren  Okul Müdürlüğü görevi yapmaktadır.

2013 ve 2014 yıllarında Eğitim Yönetim ve Denetimi  alanında yüksek lisans yaptı.

Andolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünde ikinci üniversite okumaktadır.

Halen  Gebze Eğitim Vakfı İlkokulunda (02.07.2019) Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.